Led Lighted Desktop Makeup Mirror

mirror with light;led compact mirror;Led Lighted Makeup Mirror;LED mirror

Product Details

Product Description

One side regular mirror touch sensor switch 360 swivel led lighted desktop makeup mirror

Item No.SM261A-DL--led desktop mirrorDescriptionLED lighted makeup mirror with OrganizerMirror specificationOne side normal mirrorLights specificationTwo sides strip lights- Built-in strip lights, this vanity mirror allows you to perfectly polish your make-up in the dark or poorly lit areas. Just easily adjust LED lights brightness by touching the sensor switch.SwitchSmart touch sensor switchBatteryPowered by AAA battery*4pcs(excluded)With charging cable to connect electric directlyMakeup Organizer:The makeup organizer can storage your makeup necessary, such as lipsticks, jewelry or hair accessories.MaterialABS+Glass+LED+ IC componentsSize SpecificationUnit size:22.8*37.3*15cmUnit Weight1300gPackingCorrugated White boxMOQ500pcsLoading PortShenzhenProduct certificatesCE, ROHS, REACH

1)Questions 1: What is your minium order quantity?

Answer:Our MOQ is not all the same, usually 1000-5000pcs each varies with the style that you are interested.

 

2)Questions 2: Can you do customized color?
Answer: 
Yes,we do!

3)Questions 3: How many colors can you supply? 
Answer:Transparent,Clear colorful pantone colors,solid patone colors.

 

4)Questions 4: What kind of surface finish you can do?? 
Answer:Injection Finish,Painted Finish,Frosty Finish,Rubberized/Soft Touch,

               Chrome Finish like Silver,gold finishing.,etc

 

5)Questions 5: Can you send a sample before placing order? 
Answer:Yes,it's available.

 

6)Questions 6: What's your lead time for sample or Mass production?
Answer: For sample, it about take 1-3 days.
For the mass production, as usual, it is about 30 days, it depends on your quantity.

7)Questions 7: Can you accept the OEM? Can we print the logo on the products and package?
Answer: Yes, we can accept the OEM service. We can talk more about your requirements.


8) Questions 8: Do you provide after-sale service?
Answer: Yes, we can provide after-sale service, and any questions, you can contact us. We will try our best to solve the problems together.

 

9) Questions 9: What's your QUALITY standard of hand held mirror?
Answer: We control all our in material and our products quality as per AQL 2.5/4.0

 

10) Questions 10: What certificates does your mirror products have?
Answer:Our makeup mirror products are CE,ROHS,FCC,REACH complent.


Hot Tags: led lighted desktop makeup mirror, China, manufacturers, factory, wholesale, buy discount

Inquiry

You Might Also Like